Organisatie

René Peters is lid van de Raad van Commissarissen van BBT. Met een achtergrond in toegepaste natuurkunde en als zakelijk directeur gas technologie bij TNO, brengt hij een mix van technische en zakelijke expertise met zich mee. René is tevens lid van de Raad van Deskundigen Metrologie voor het ministerie van EZK en van de Raad van Toezicht van de World Energy Council. Als bruggenbouwer tussen sectoren en disciplines, wil René graag bijdragen aan de energietransitie op Bonaire.

Walter Wattenbergh is CEO van BBT. Walter heeft meer dan 35 jaar ervaring in management en toezicht van brandstoffenterminals. Met BBT wil hij bijdragen aan een betrouwbare, betaalbare, veilige en duurzame energievoorziening op Bonaire. Walter was tot zijn aanstelling als CEO, voorzitter van de Raad van Commissarissen van BBT sinds de oprichting. Walter is ook toezichthouder voor Prostar Capital voor hun terminal GTI op St- Eustatius.

Douglas van der Veen is projectleider van BBT. Douglas woont op Curaçao en is bekend met de energievoorzieningen op Bonaire. Hij is een chemical en mechanical engineer en heeft brede ervaring in de energiesector, zowel lokaal, onder meer bij Refineria Isla (Curaçao), als internationaal bij Shell. Douglas wil graag zijn bijdrage leveren aan een betrouwbare en veilige energievoorziening op Bonaire en is zich bewust van het grote maatschappelijke belang dat hiermee gemoeid is.

Cherethy Kirindongo is lid van de Raad van Commissarissen van BBT. Ze is daarnaast ook directeur van de Kamer van Koophandel Bonaire. Cherethy heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Curaçao en ook bedrijfswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Zij had verschillende functies bij de Maduro & Curiels Bank op Bonaire en was directeur van de Kamer van Koophandel op het eiland. Cherethy werkt bekleed momenteel een managementfunctie bij de Kamer van Koophandel in Nederland, maar blijft zich graag inzetten voor positieve initiatieven op en rond Bonaire.

Weero Koster is voorzitter van de Raad van Commissarissen van BBT. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Antwerpen. Weero begon zijn carrière in de advocatuur waarna hij zich specialiseerde in energierecht. Weero was partner bij vooraanstaande advocatenkantoren in Nederland en richt zich sinds enige jaren op advisering met betrekking tot verduurzamingsprojecten en ESG-financiering.

Door de
brandstofvoorziening
te organiseren en de verduurzaming van
de energieproductie
te stimuleren, voorziet
BBT in energie voor
Bonaire

Foto frame

Door de
brandstofvoorziening
te organiseren en de verduurzaming van
de energieproductie
te stimuleren, voorziet
BBT in energie voor
Bonaire

Foto frame

Bonaire Brandstof Terminals B.V.
Lange Voorhout 29
2514 EB Den Haag
Nederland

BTW nummer: NL862546989B01   
KvK nummer:  82637490

Je kunt contact opnemen met BBT via info@bbtbonaire.com