Organisatie

Walter Wattenbergh
Walter Wattenbergh is CEO van BBT. Walter heeft meer dan 35 jaar ervaring in management en toezicht van brandstoffenterminals. Met BBT wil hij bijdragen aan een betrouwbare, betaalbare, veilige en duurzame energievoorziening op Bonaire. Walter was tot zijn aanstelling als CEO, voorzitter van de Raad van Commissarissen van BBT sinds de oprichting.
Lees meer Lees minder
Cees den Ouden
Cees den Ouden vervult de rol van CFO bij BBT. Hij brengt uitgebreide internationale ervaring in financieel management met zich mee, met een focus op transformatie en groei. Door strategische financiële beslissingen, kan BBT investeringen doen die bijdragen aan veilige en duurzame energie op Bonaire.
Lees meer Lees minder
Douglas van der Veen
Douglas van der Veen is projectleider van BBT. Douglas woont op Curaçao en is bekend met de energievoorzieningen op Bonaire. Hij is een chemical en mechanical engineer en heeft brede ervaring in de energiesector, zowel lokaal, onder meer bij Refineria Isla (Curaçao), als internationaal bij Shell. Douglas wil graag zijn bijdrage leveren aan een betrouwbare en veilige energievoorziening op Bonaire en is zich bewust van het grote maatschappelijke belang dat hiermee gemoeid is.
Lees meer Lees minder
Bas van de Weijgert
Bas van de Weijgert is Corporate Secretary en Legal Counsel van BBT. Als ervaren advocaat en bedrijfsjurist versterkt Bas het team met expertise in bestuurszaken, wettelijke verplichtingen, juridisch advies en risicobeheer. Naast zijn rol bij BBT is Bas actief bij een groot windpark in Nederland, een netbeheerder en als bestuurslid bij de stichting Zeeuws Klimaat Fonds.
Lees meer Lees minder
Gerjanne Voortman
Gerjanne Voortman is communicatieadviseur bij BBT. Met haar achtergrond in culturele antropologie en communicatie, streeft ze naar het creëren van begrip en betekenisvolle verbindingen tussen Europees en Caribisch Nederland. Vanuit haar professie en als inwoner van Bonaire, is Gerjanne betrokken bij verschillende initiatieven die de gemeenschap versterken.
Lees meer Lees minder
Weero Koster
Weero Koster is voorzitter van de Raad van Commissarissen van BBT. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Antwerpen. Weero begon zijn carrière in de advocatuur waarna hij zich specialiseerde in energierecht. Weero was partner bij vooraanstaande advocatenkantoren in Nederland en richt zich sinds enige jaren op advisering met betrekking tot verduurzamingsprojecten en ESG-financiering.
Lees meer Lees minder
Cherethy Kirindongo
Cherethy Kirindongo is lid van de Raad van Commissarissen van BBT. Cherethy heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Curaçao en ook bedrijfswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Zij had verschillende functies bij de Maduro & Curiels Bank op Bonaire en was directeur van de Kamer van Koophandel op het eiland. Cherethy bekleedt momenteel een managementfunctie bij de Kamer van Koophandel in Nederland, maar blijft zich graag inzetten voor positieve initiatieven op en rond Bonaire.
Lees meer Lees minder
René Peters
René Peters is lid van de Raad van Commissarissen van BBT. Met een achtergrond in toegepaste natuurkunde en als zakelijk directeur gas technologie bij TNO, brengt hij een mix van technische en zakelijke expertise met zich mee. René is tevens lid van de Raad van Deskundigen Metrologie voor het ministerie van EZK en van de Raad van Toezicht van de World Energy Council. Als bruggenbouwer tussen sectoren en disciplines, wil René graag bijdragen aan de energietransitie op Bonaire.
Lees meer Lees minder

Bonaire Bon Transition B.V.
Lange Voorhout 29
2514 EB Den Haag
Nederland

BTW nummer: NL862546989B01   
KvK nummer:  82637490

Je kunt contact opnemen met BBT via info@bbtbonaire.com