Organisatie

Jan Willem van Hoogstraten is CEO van BBT. Sinds 2016 is hij ook CEO van Energie Beheer Nederland B.V.. Jan Willem heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en werkt al jaren in de energiesector, onder andere voor Shell International, Wintershall en TAQA. In de loop van zijn carrière is Jan Willem steeds meer gemotiveerd geraakt om bij te dragen aan de publieke zaak en een actieve rol te spelen in de energietransitie. Met BBT wil hij bijdragen aan een betrouwbare, betaalbare, veilige en duurzame energievoorziening op Bonaire.

Marcelino (Chonky) de Lannoy is projectleider van BBT. Hij zal zich met name richten op een goede samenwerking met alle betrokken partijen op Bonaire. Chonky heeft meer dan 30 jaar ervaring in de olie- en gasindustrie en was voorheen directeur van het oliebedrijf Refineria di Kòrsou (RDK) op Curaçao. Chonky studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Hij is zeer gemotiveerd om bij te dragen aan een betrouwbare en veilige energievoorziening die meer en meer duurzaam wordt.

Walter Wattenbergh is voorzitter van de Raad van Commissarissen van BBT.Walter is ook toezichthouder voor Prostar Capital voor hun terminal GTI op St- Eustatius. Walter heeft meer dan 35 jaar ervaring in management en toezicht van brandstoffenterminals.

Cherethy Kirindongo is lid van de Raad van Commissarissen van BBT. Ze is daarnaast ook directeur van de Kamer van Koophandel Bonaire. Cherethy heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Curaçao en ook bedrijfswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, waarna zij meerdere managementfuncties heeft bekleed bij de Maduro & Curiels Bank op Bonaire. Cherethy heeft een groot deel van haar carrière op Bonaire gewerkt en zet zich graag in voor positieve initiatieven op en rond het eiland.

Weero Koster is lid van de Raad van Commissarissen van BBT. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Antwerpen. Weero begon zijn carrière in de advocatuur waarna hij zich specialiseerde in energierecht. Weero was partner bij vooraanstaande advocatenkantoren in Nederland en richt zich sinds enige jaren op advisering met betrekking tot verduurzamingsprojecten en ESG-financiering.

Door de
brandstofvoorziening
te organiseren en de verduurzaming van
de energieproductie
te stimuleren, voorziet
BBT in energie voor
Bonaire

Foto frame

Door de
brandstofvoorziening
te organiseren en de verduurzaming van
de energieproductie
te stimuleren, voorziet
BBT in energie voor
Bonaire

Foto frame

Bonaire Brandstof Terminals B.V.
Lange Voorhout 29
2514 EB Den Haag
Nederland

BTW nummer: NL862546989B01   
KvK nummer:  82637490

Je kunt contact opnemen met BBT via info@bbtbonaire.com